f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Austria-iarna-2016-2017

Top 10 – Cele mai bune statiuni de ski din Austria

  1. Kitzbühel – Kirchberg

Land: Tirol – 170 kilometri de partie

Statiune turistica de renume mondial, Kitzbuhel este amplasată într-o zona perfecta pentru iubitorii sporturilor de iarna, care se pot bucura de zapada din decembrie şi pana în aprilie. Incepatorii vor gasi aici 22 partii de dificultate usoară (69 km), în timp ce 25 partii sunt de dificultate medie (77 km), iar 13 partii sunt de dificultate foarte grea (24 km). Kitzbühel se mândreşte cu cea mai mare retea de transporturi montane din Austria, având 54 de telecabine si telescaune ultra-moderne.

  1. Saalbach Hinterglemm Leogang

Land: Salzburg – 200 kilometri de partie

Motto-ul zonei este „Ski nelimitat” – pasionatii de sporturi de iarna se pot distra şi dupa lasarea soarelui, deoarece aici sunt destule piste luminate. In ultimii 15 ani, s-au investit aproape 260 milioane euro pentru modernizarea statiunii şi pentru imbunatatirea conditiilor de ski sau snowboard. In prezent, 90 km de partie sunt dedicati incepatorilor, 95 km de partie sunt de dificultate medie, iar 15 km de partie sunt de dificultate grea.

  1. Mayrhofen – Zillertal

Land: Tirol – 133 kilometri de partie

Mayrhofen este cea mai mare statiune din Valea Zillertal, una dintre cele mai populare zone turistice din Tirol. Iubitorii sporturilor de iarna au la dispozitie numeroase optiuni: de la partii pentru incepatori si pana la zone pentru freeride, aici este cel mai bine cotat parc de iarna din Europa, Vans Penken Park. In Mayrhofen, incepatorii au la dispozitie 41 km de partie, în timp ce 63 km de partie sunt de dificultate medie, iar 29 km de partie sunt dedicati celor mai experimentati.

  1. Kitzsteinhorn – Kaprun

Land: Salzburg 41 kilometri de partie

Desi are mai putini kilometri de partie decât alte statiuni din clasament, zona este renumita pentru printre amatorii de senzatii tari, avind peste 10 km de rute variate pentru freeride. Kitzsteinhorn se mandreste cu unele dintre cele mai bine cotate parcuri amenajate special pentru amatorii de trucuri si cascadorii. Iubitorii sporturilor de iarna se pot bucura de zapada de la sfarsitul lui noiembrie si pana la inceputul lunii mai.

  1. Obergurgl – Hochgurgl

Land: Tirol 110 kilometri de partie

Partiile sunt amenajate pana la o altitudine ametitoare de 3080 metri, astfel ca nu e de mirare de ce localnicii spun ca „în Obergurgl-Hochgurgl, distractia de iarna abia incepe la inaltimea la care in alte locuri, telecabinele se termina”. Cu numeroase hoteluri luxoase, restaurane şi baruri stilate, statiunea este denumită si „Diamantul Alpilor”. Cele mai multe partii sunt rosii (55 km), in timp ce incepătorii au dedicati 35 km de partie, iar 20 km de partie sunt de dificultate grea.

  1. Stubaier Gletscher

Land: Tirol – 110 kilometri de partie

Cea mai mare zona de ski pe ghetar din Austria se intinde pe o suprafată de peste 70 hectare si se mandreste că are zapada garantata din octombrie si pina in iunie, cei 110 km de partie fiind amenajati intre 1.740 si 3.210 metri altitudine. In prezent, sunt deschise publicului 20 partii si 22 teleschiuri, iar zapada are 160 cm. De asemenea, aproape 20 km de partie sunt dedicati amatorilor de freeride.

  1. Hintertuxer Gletscher

Land: Tirol 59 kilometri de partie

Hintertuxer Gletscher este singura statiune din Austria în care se poate schia tot anul – vara, sunt deschisi publicului aproape 20 kilometri de partie şi 9 mijloace de transport. Cel mai inalt punct al statiunii este la 3.250 metri altitudine, punct in care zapada are 185 cm in prezent. Incepatorii vor gasi în Hintertuxer Gletscher 13 km de partie, in timp ce 32 km de partie sunt de dificultate medie, iar 14 km de partie sunt dedicati sportivilor experimentati.

  1. Obertauern

Land: Salzburg 100 kilometri de partie

Obertauern este o statiune ideala pentru turistii care doresc un concediu linistit: se lauda cu o suta de kilometri de partie, numeroase baruri apres ski, viaţa de noapte agitata si hoteluri moderne sau sali de fitness si wellness. Cea mai mare parte a partiilor este dedicata incepatorilor (60 km), in timp ce partiile negre se intind pe doar patru kilometri. Statiunea are doua telegondole, 19 telescaune şi 6 teleschiuri.

  1. Ischgl

Land: Tirol 238 kilometri de partie

Ischgl nu este un satuc cu 1.500 locuitori, ci este una dintre cele mai apreciate statiuni montane pe plan mondial, castigatoare a numeroase premii si titluri internationale. Zona se lauda cu mai multi kilometri de partie decat intreaga noastră tara si cu piste pentru toate nivelurile: 39 km de dificultate scazuta, 150 km de dificultate medie, 34 km dificultate avansata şi 15 km de rute pentru freeride. De asemenea, statiunea este renumita pentru petreceri si distractie, iar aici se organizeaza concerte si evenimente ce atrag turisti din toate colturile lumii.

  1. Sölden

Land: Tirol 144 kilometri de partie

Cu o populatie de 3.000 locuitori, Sölden este una dintre cele mai populare statiuni montane din Europa, gazda a Cupei Mondiale FIS. Sölden a fost votata drept cea mai buna statiune montana din Austria datorita implicarii autoritaţilor: sistemul de transport este extrem de bine conectat, statiunea are 33 de telecabine capabile sa transporte 68.000 persoane/ora, partiile sunt amenajate pana la o altitudine de 3.340 metri, iar tunurile de zapada sunt pornite pentru toate partiile sub altitudinea de 2.000 metri.

You don't have permission to register