f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Elisa-Badulescu-vacanta-girodelomondo

Povestea noastra a inceput cu agentia Giro del Mondo

Povestea noastra a inceput cu agentia Giro del Mondo, am cochetat mult timp cu ideea unui sejur lipsit de grija planificarii cu mult timp inainte, fiind vorba de o familie cu doi adulti si doi copii. Cine are, stie despre ce vorbesc :).

Pentru ca ofertele sunt vaste si agentiile sunt numeroase am ales in final sa ne lasam pe mana a doi oameni pe care i-am cunoscut si ne-au inspirat caldura si incredere din prima clipa. Totul a fost planificat asa cum as fi facut-o eu, adica perfect.

Am ales Turcia- Antalya si am avut din prima clipa din dimineata plecarii un frumos sentiment de relaxare, exact ideea unei vacante reusite. Agentia ne-a oferit in permanenta un contact apropiat asa ca ne-am simtit in perfecta siguranta.

Hotelul ales- Jadore de lux resort and spa a fost unul nou, o alegere inspirata din nou si am avut parte de lux, relaxare, o croaziere frumoasa, nebunii facute pentru prima data intr-o vacanta, siguranta copiilor carora nu le-am purtat deloc de grija, momente fabuloase in doi si momente superbe de familie in patru.

Am sa las pozele sa vorbeasca pentru noi.

Multumim oamenilor frumosi care au creat si coordoneaza aceasta agentie pentru o vacanta superba!

You don't have permission to register