f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Bulgaria-iarna-2016-2017

Partii ski Bulgaria

BANSKO

Bansko este statiunea de schi numarul 1 in Bulgaria bucurandu – se de cel mai modern centru de schi. In ultimii ani, Yulen a investit cateva milioane de euro pentru a moderniza partiile de schi din aceasta statiune.

Partiile pentru ski sunt situate in principalele doua centre: Chalin Valog (1100-1600m) si Shiligarnika (1700-2500m).

Sunt situate la aproximativ 1000 m deasupra orasului, pe partiile nordice ale Pirinilor si sunt accesibile printr-o plimbare de 25 min cu noua telegondola, care porneste din Bansko.

Lungimea totala a partiilor marcate este de 70 km.

Cu toate ca statiunea este cunoscuta de doar 10 ani, are multe de oferit oaspetilor sai. Prezinta conditii excelente pentru ninsoare, cu o zapada buna, care se mentine din decembrie pana in mai. 44 de tunuri Technoalpine pentru zapada artificiala sunt situate pe majoritatea pistelor si fac ca sezonul de ski sa se prelungeasca.

Placerea absoluta oferita de schiatul pe diferitele partii este garantata de cele 12 utilaje Kassbohrer menite sa asigure buna calitate a acestora. Astfel partiile ofera trasee pentru toate categoriile de schiori, multumind atat incepatorii cat si profesionistii.

Impatimitii snowboarding-ului se pot bucura de primul astfel de parc din Balcani, unde oameni din toate colturile lumii vin ghidati de pasiunea lor pentru extrem. Sariturile dorite se pot executa in functie de preferintele si abilitatile fiecaruia. In fiecare zi schiorii si snowboard-erii pot lua parte la competitii pe noua pista din Shiligarnika.

Lungimea totala a echipamentului pentru transport din statiune este de 26 km.Toate tipurile de echipament de ski pot fi folosite cu un card de tip „chip” disponibil prin SkiData.

  • cabine Dopplemayer de 8 locuri
  • 5 snowmobile (squads) de mare viteza, fiind cele mai recente modele Dopplemayer
  • o cabina Poma de 3 locuri
  • 7 teleski-uri (drags)
  • 10 teleski-uri pentru copii (baby drags).

Monitoarele imense, ce arata imagini de pe diferite partii, sunt plasate la statia de plecare a telegondolei. Astfel, turistii sunt informati cu privire la conditiile meteorologice (vant si temperatura), inainte de a urca pe partie.

Traseele „Slalom” si „Giant Slalom” sunt disponibile, Bansko oferind si un traseu „cross-country” cu o lungime de 5 km. Un alt traseu pentru ski, Rollbahn, este situat la 2 km de oras. Mai multe despre trasee si teleski in Bansko.

Echipa de salvare in munte: (+359) 887 100 241; (+359) 887 100 241; (+359) 88 1474; (+359) 749 8 8132; (+359) 749 8 8132;

BOROVETS

Statiunea montana Borovets ofera conditii bune de schi. Stratul de zăpadă pe partiile de schi masoara 15 cm la schi centrul “Yastrebets” si “Markudjik”. Turisti se pot bucura ca sezonul de schi va continua până la mijlocul lunii aprilie.

Farmecului Borovets poate fi simţit cel mai bine in timpul iernii.

Echipamentul de schi excelent atrage zeci de mii de iubitori de sporturile de iarna, atat din Bulgaria, cit şi din strainatate. Acestia au la dispoziţie 58 km de partii, care difera ca grad de dificultate si cu lungime, grupate pe trei regiuni: Sitniakovo, Martinovi Baraki – partii; Markudjik – 4 partii şi Yastrebec – 3 partii.

Partiile din Yastrebec sunt cele mai bune, majoritatea competitiilor de anvergura din regiune se desfasoara aici. Statiunea gazduieste diferite competitii sportive de iarna. Cupa Mondiala de Schi alpin s-a desfasurat de doua ori aici. Traseul de biatlon este unul dintre cele mai bune din Europa. Borovets a fost dezvoltat intr-o statiunea moderna de schi cu hoteluri luxoase, restaurante, discoteci, magazine. Borovets este o statiune de tipul celor din Alpi care asigura conditii foarte bune pentru sporturile

Echipa de salvare in munte: (+359) 887 100 243; (+359) 7503 2450; (+359) 88 1473;

PAMPOROVO

Localizare: Pamporovo este o statiunea moderna, situata in inima muntilor Rhodopi, munţii miticului Orfeu. Este cea mai insorita statiune montana din Bulgaria, cu o excelenta zapada pe durata intregului sezon. Pamporovo este situat la 1650 m deasupra nivelului marii, la poalele varfului Snejanka (1926 m). Statiunea se afla la 240 km departare de Sofia si la 85 km de Plovdiv.

Informatii: Pamporovo are o clima exceptionala, cu ierni blande şi in jur de 120 de zile însorite in timpul sezonului de schi. Influentele Marii Egee favorizeaza sezonul, care dureaza de la decembrie pana la aprilie. Temperatura medie este 3 C. Profilul bland al muntelui face ca partiile sale sa fie ideale pentru incepatori. Exista si piste ca Stenata potrivita pentru schiorii avansati.

Echipa de salvare in munte: (+359) 309 58336; (+359) 1475;

Servicii medicale si stomatologice: Serviciul de urgenta Schi Patrol este disponibil 24 ore pe zi. Ambulanta şi clinica (cu doctor şi asistenta) sunt disponibile, asemeni serviciului de prim-ajutor, pe toate partiile de schi. Spitale bine dotate functioneaza in Smolyan şi Chepelare. In statiune puteti gasi si farmacii. O parte din serviciile medicale si toate serviciile stomatologice trebuie platite in numerar doctorilor (clinicilor). Acestia va vor furniza notele de plata, retetele si facturile necesare continand informatiile cu privire la serviciile prestate şi costul acestora, astfel incit dumneavoastra sa va puteţi recupera banii de pe asigurari. Este recomandat sa va sunaţi compania de asigurari pentru a o informa in cazul unei posibile accidentari. Va rugam sa le urmati instructiunile.

You don't have permission to register