f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Halloween-Edenland

Halloween in stilul Edenland Park – HallowEDEN

In cuvintele lui William Shakespeare, in “cea mai vrajitoreasca” noaptea din an ne-am gatit in straie specifice si v-am pregatit cel mai mare eveniment organizat la Edenland Park, alaturi de Alpha Bank.

Cu traditie din vechile timpuri celtice, sarbatoarea Halloween a devenit, in timp, pentru numeroase culturi, cel mai popular prilej de a face glume “sperioase”, costumati in diverse moduri.

Desi originea sarbatorii implica contactul cu spiritele din cealalta lume, noi promitem sa oferim distractie inofensiva. Vom imbuna spiritele rele nu doar cu bomboane, precum faceau celtii ci si cu momente inedite.

In aerul racoros de toamna, la focul ceaunelor cu mancaruri proaspete si bauturi calde aromate, cu prispa casutelor in copaci decorate cu dovleci, cu felinarele sclipind printre ramuri, cu personaje de poveste in parada, facandu-si loc prin panza de paianjen, se anunta o seara de pomina.

V-am pregatit, asadar, un eveniment pana in miez de noapte, adecvat tuturor varstelor. Iata cu ce vom celebra HallowEDEN:

In noaptea de mijloc de toamna 28.10.2017

Deschiderea portilor catre lumea spiritelor – ora 16:30

Concert vrajitoresc cu cei mai in voga artisti din Romania: What’s UP, Nicoleta Nuca, Feli, alaturi de Hara, Monica & Alex Anghel si Sanda Ladosi 

Turnir curajos si Parada cailor

MiniArtShow de catre Ioana Ghinghina incluzand:

  • parada personajelor costumate
  • atelier de sculptat dovleci
  • atelier de facepainting
  • amintiri la photocorner

Spectacol hipnotizant cu foc, Hypnosis FireShow

Dans cu trupa de copii Rall’s, pentru calmarea spiritelor

Nu te speria si nu fugi…e doar Halloween!

Accesul la eveniment se face in baza biletului achizitionat de AICI. Costul unui bilet este de 40 lei. Numarul de bilete este limitat.

Clientii Alpha Bank pot folosi 3000 puncte Alpha Shop Pentru achizitionarea unui bilet de acces. Mai multe detalii pe alphashop.ro

In ziua evenimentului HallowEDEN, pe 28.10.2017, activitatile parcului vor fi disponibile doar pana la ora 14:00. Dupa aceasta ora, parcul va fi dedicat exclusiv evenimentului, iar accesul se va permite incepand cu ora 16:30, doar in baza biletului achizitionat.

You don't have permission to register