Suntem si pe
TOP
summertime-background

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Drumul Romantic – 29 Orase – 460 Km – o traditie de 66 de ani

In fiecare an, frumoasele scene naturale, istorice si culturale ii impresioneaza pe vizitatorii din toata lumea. Puteti pasi in lumea de altadata a familiilor nobile, a luxului si a bogatiei – puteti cunoaste lumea din basme!

Descoperiti fata de basm a Germaniei: castele, parcuri si gradini va invita sa faceti tururi romantice, descoperiri minunate si sa traiti momente magice. De la patrimoniul mondial UNESCO pana la micile bijuterii ascunse, lasati-va vrajiti de frumusete.

O lume de minuni va asteapta!

Plecati in expeditie: plimbati-va prin„epoci si stiluri“, scufundati-va in fascinantele „lumi tematice“, descoperiti-ne „capetele celebre“ in castelele, parcurile si gradinile Germaniei. Vizitati originalele „Romantic Roads”- Drumuri Romantice – 29 Orase – 460 Kilometri – o traditie de  66 de ani.

Denumirea „Road Romantic” exprima ceea ce multi dintre oaspeti  simt la vederea oraselor medievale sau a castelului de vis Neuschwanstein. Drumul romantic deschide bogatia istoriei, artei si culturii occidentale pentru calatorul de la Würzburg la Füssen.

Oricine viziteaza acest traseu este rasplatit cu comori cum ar fi case magnifice, palate si case romantice medievale. Acest traseu, de asemenea,  il simtiti cu adevarat cand este parcurs cu bicicleta sau chiar si pe jos .„Romantic Road” a fost punctul culminant al traseelor ​​pitoresti ale Germaniei de peste 60 de ani si este inca unul favorit, ferm care atrage vizitatori din intreaga lume.

Natura, cultura si ospitalitatea sunt cele trei repere ale drumului romantic. Ofera entuziasm pentru iubitorii de arta, vizitatori de festival, pasionatii de istorie, adeptii sportului si tuturor celor carora le place o sarbatoare. Farmecul acestei rute nu cunoaste limite.

Este nevoie de peisajele variate ale raului Main, regiunea viticola franconiana si varfurile alpine care traverseaza vaile linistite Tauber intre Würzburg si Füssen, comoara geologica a Nördlinger Ries, pitorescul Lechfeld si regiunea Pfaffenwinkel , o regiune de vis de  la piciorul  Alpilor bavarezi, inainte de a ajunge la castelele impresionante ale regelui Ludwig.

Aceasta regiune este inconjurata de patru lacuri si se afla in partea de jos a Alpilor din Ammergau. O locatie plina de romantism.

Insusi numele „Road Romantic” exprima cat de multi vizitatori, din Germania si din strainatate, simt atunci cand se intalnesc pentru prima oara pe acest fundal spectaculos al bogatiilor, al istoriei occidentale, al artei si al culturii: fascinatia si simtul revenirii in timp.

De asemenea, legat de traseu sunt nume precum Balthasar Neumann, arhitectul Tilman Riemenschneider, artizanatul si pictorul Carl Spitzweg.

Drumul romantic este, de asemenea, drumul de festival al Germaniei.

Din luna  mai pana in toamna, se alimenteaza cu festivaluri istorice care ofera aer proaspat, divertisment, mancaruri delicioase si bere.

Romantic Road

Lungime: 460 km

Tema: romantism, arta, cultura

Repere: 

  • Augsburg:  Orasul Fugger – teatrul de papusi
  • Bad Mergentheim: Castle Ordinului Teutonic  (Deutschordenschloss)
  • Dinkelsbühl: cartier istoric vechi
  • Füssen: Hohes Schloss Castle, St. Mang Monastery,
  • Harburg: Castel
  • Nördlingen: Ries Crater Museum and Muzeul Feriviarului
  • Pfaffenwinkel: Biserica de Pelerinaj  Wieskirche (patrimoniu UNESCO)
  • Rothenburg: oras  medieval , Muzeul de Craciun
  • Schwangau: Castelele regelui  Ludovik
  • Würzburg: Cetatea Marienberg , Residenz Palace (patrimoniu UNESCO)

Sursa www.germany.travel

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register