f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Romania

cu Giro del Mondo Travel

descopera si exploreaza Romania!

PENSIUNEA ATRA DOFTANA

Fie ca vii pentru o zi in mijlocul naturii si un pranz fine dining, pentru o escapada de weekend sau o vacanta de familie, la ATRA vei avea de fiecare data o experienta personalizata si vei petrece momente memorabile.

Cu doar 9 camere, un restaurant gourmet, o gradina imensa ce se intinde pana pe malul lacului Paltinu, asezata intim intre muntii impaduriti, pensiunea ATRA este cea mai buna optiune pentru o scapada la munte, departe de statiunile aglomerate.

Stai in inima naturii, intr-o vila private, impreuna cu familia sau prietenii pe malul Lacului Paltinu, la 5 minute de Pensiunea ATRA Doftana.

CITESTE MAI MULT

You don't have permission to register