f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Croaziere

with Giro del Mondo

sail the world!

MSC CRUISES – sezonul de iarna 2020 – 2021

Rezerva pana in 31 august 2020 o croaziera pentru sezonul de iarna 2020 – 2021 iar a doua persoana beneficiaza de un discount de 50% (din tariful croazierei, fara taxe portuare). In plus, pentru doar 90 de euro* pe persoana, ai pachetul de bauturi Dine & Drink inclus**.

Traieste o experienta de neuitat la bordul vaselor MSC Cruises si navigheaza spre destinatii precum: Caraibe, Emiratele Arabe Unite sau Mediterana.

Vei descoperi itinerarii interesante si vei avea ocazia sa te bucuri de fiecare destinatie in parte, in special datorita excursiilor optionale organizate la tarm, inclusiv sa descoperi Ocean Cay MSC Marine Reserve, care este insula privata a liniei MSC Cruises.

CITESTE MAI MULT

You don't have permission to register