f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Conditii-de-calatori-Ungaria-iulie-2020

Conditii de calatorie Ungaria – iulie 2020

UNGARIA Masuri aplicabile incepand cu data de 15 iulie 2020, ora 00.00

Noile masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Ungariei, masuri care vor intra in vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00.

Conditiile de intrare vizeaza clasificarea statelor de provenienta a persoanelor care doresc sa intre in Ungaria pe trei categorii: zona verde – fara restrictii, zona galbena – cu restrictii si zona rosie – nu este permisa intrarea.

Astfel, conform informatiilor comunicate public de catre autoritatile ungare,

Romania a fost inclusa pe lista statelor galbene. In consecinta, cetatenilor care intra in Ungaria din Romania le sunt aplicabile urmatoarele dispozitii:

  • la intrarea in Ungaria vor fi supusi examinarii medicale, iar in cazul in care prezinta simptome specifice infectarii cu COVID-19, nu li se va permite accesul in Ungaria;
  • in situatia in care nu prezinta simptome, acestia vor fi obligati sa intre in carantina pe teritoriul Ungariei pentru o perioada de 14 zile (institutionalizata sau prin izolare la domiciliu), fiind luati in evidentele autoritatilor sanitare ungare.

Cu toate acestea, intrarea pe teritoriul Ungariei va fi permisa, fara impunerea masurii carantinei sau autoizolarii, cetatenilor care vin din Romania si care prezinta la punctul de frontiera doua teste moleculare negative pentru infectia cu SARS-CoV-2 efectuate in ultimele cinci zile.

Cele doua teste trebuie efectuate la o diferenta de 48 de ore unul de celalalt, iar certificatele trebuie sa fie emise in limba maghiara sau engleza.

Totodata, MAE precizeaza ca autoritatile ungare pot permite accesul, pentru o perioada de maximum 24 ore, pentru cetatenii anumitor state vecine cu Ungaria, pe o raza de maximum 30 de kilometri de la frontiera.

Lucratorii sezonieri din Romania pot, de asemenea, intra pe teritoriul Ungariei, cu conditia ca angajatorul ungar sa transmita politiei ungare un formular electronic cu datele de identificare ale acestora. Punctele de trecere a frontierei in acest scop vor fi stabilite de conducerea politiei ungare.

Cu privire la tranzit, autoritatile ungare au precizat ca acesta este permis, in urmatoarele conditii:

  • durata tranzitului sa nu depaseasca 24 de ore;
  • persoanele nu prezinta simptome specifice infectiei cu COVID-19, pot demonstra scopul calatoriei, respectiv dreptul de intrare in tara de destinatie, eventual de tranzit.

Tranzitul se va efectua doar pe traseele desemnate si publicate pe pagina web a politiei ungare, fiind indicate in mod explicit locurile de oprire/odihna.

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register