f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Turcia-Covid-19

Conditii de calatorie Turcia – septembrie 2020

TURCIA – RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL- fara test COVID – este necesar  pasaport valabil 6 luni  de la data plecarii

Incepand cu data de 11 iunie 2020 a fost ridicata masura inchiderii frontierelor terestre, aeriene, maritime si a obligativitatii efectuarii celor 14 zile de carantina la intrarea in Turcia.

Astfel, cu exceptia interdictiei impuse cetatenilor turci si cetatenilor straini de a intra, respectiv de a iesi pe cale rutiera dinspre/catre Iran, toate celelalte restrictii de intrare/iesire pe cale aeriana/maritima si rutiera impuse tuturor cetatenilor turci si straini sunt anulate.

La intrarea in Turcia vor fi efectuate controale de sanatate tuturor cetatenilor turci si straini. In cazul descoperirii simptomelor specifice COVID-19 vor fi efectuate gratuit teste PCR, iar Ministerul Sanatatii va dispune masurile necesare.

Republica Turcia nu se mai afla in categoria tarilor din zona galbena, cu risc epidemiologic ridicat.

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register