f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Portugalia-Covid-19

Conditii de calatorie Portugalia – septembrie 2020

PORTUGALIA  –  RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL  actualizare  02 septembrie 2020  – calatorire  fara test COVID

In vigoare incepand cu ora 00:00 a zilei de 1 septembrie 2020 si pana la ora 23:59 a zilei de 14 septembrie 2020.

Este autorizat traficul aerian spre si dinspre Portugalia a tuturor zborurilor din si spre tarile care fac parte din Uniunea Europeana, dinspre tarile asociate Spatiului Schengen (Liechtenstein, Norvegia, Islanda si Elvetia) si din UK, in conformitate cu prevederile Acordului de retragere dintre Uniunea Europeana si UK. Masurile sanitare specifice sunt reevaluate in functie de deciziile luate la nivelul acestor state.

Sunt autorizate zborurile provenind dinspre tarile a caror situatie epidemiologica este in conformitate cu recomandarile Consiliului (UE) 2020/1186 din 7 august 2020, privind legaturile aeriene cu Portugalia si care fac parte din urmatoare lista: Australia, Canada, China, Coreea de Sud, Georgia, Japonia, Noua Zeelanda, Rwanda, Thailanda, Tunisia si Uruguay, precum si intrarea in Portugalia a cetatenilor rezidenti in aceste tari ori de cate ori se afla exclusiv in tranzit sau transfer international pe aeroporturi situate in alte tari decat cele mentionate anterior. Masurile sanitare specifice sunt reevaluate in functie de deciziile luate la nivelul acestor state.

Este autorizat traficul aerian spre si dinspre Portugalia al tuturor zborurilor dinspre si spre tari care nu fac parte din Uniunea Europeana sau care nu sunt tari asociate Spatiului Schengen, exclusiv pentru calatorii esentiale. Cu exceptia pasagerilor aflati in tranzit (care nu parasesc aeroportul), toti pasagerii din zboruri provenind din aceste tari, care nu fac parte din Uniunea Europeana sau care nu sunt asociate Spatiului Schengen, vor face dovada, la imbarcare, ca au efectuat, in cele 72 de ore care preced imbarcarea, o testare moleculara (tip RT-PCR) pentru depistarea infectiei cu SARS-CoV-2 al carui rezultat este negativ, fara de care nu vor putea imbarca in aeronava si/sau intra pe teritoriul portughez.

Sunt considerate calatorii esentiale cele care au ca scop permiterea tranzitarii intrarii sau iesirii din Portugalia a:

  • cetatenilor Uniunii Europene, cetatenilor tarilor asociate Spatiului Schengen si membrii de  familie ai acestora, in conformitate cu Directiva 2004/38/CE a Parlamentului European si a Consiliului UE, precum si cetatenilor statelor terte cu resedinta legala intr-unul dintre Statele Membre UE;
  • cetatenilor tarilor terte care calatoresc in scop profesional, de studiu, de reintregire a familiei, din motive de sanatate sau din motive umanitare.

RECOMANDARI PENTRU CETATENII ROMANI CARE EFECTUEAZA DEPLASARI CATRE / DINSPRE ROMANIA:

Pe cale aeriana:

  • La intrarea pe teritoriul portughez se mentine masura controlului obligatoriu al temperaturii corporale, temperatura corporala relevanta fiind cea egala sau superioara valorii 38o C. Astfel, orice pasager a carui temperatura este egala sau superioara valorii de 38o C, va fi imediat indrumat catre structurile medicale care functioneaza pe aeroporturile nationale, in vederea efectuarii unui test molecular (tip RT-PCR) in cazul in care situatia o justifica.

Pe cale rutiera: Nu exista nicio restrictie.

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register