f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Germania-Covid-19

Conditii de calatorie Germania – septembrie 2020

GERMANIA – RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL  actualizare  09 septembrie 2020

Autoritatile Republicii Federale Germania au actualizat lista „zonelor de risc“ din Romania stabilita in contextul pandemiei de COVID-19, cu intrare in vigoare la 9 septembrie 2020.

Ca urmare a acestei actualizari, judetul Iasi a fost introdus in categoria de risc, in timp ce judetele Buzau, Galati si Vrancea au fost retrase de pe lista.

Astfel, la acest moment, tinand cont de aceste ultime decizii ale autoritatilor germane, alaturi de municipiul Bucuresti, 11 judete din Romania se afla pe lista “zonelor de risc”: Arges, Bacau, Bihor, Braila, Brasov, Dambovita, Iasi, Ilfov, Prahova, Vaslui, Valcea.

Judetele retrase din lista pana in prezent sunt urmatoarele: Buzau (la 09.09), Galati (09.09), Gorj (la 02.09), Ialomita (la 20.08), Mehedinti (la 20.08), Neamt (la 02.09), Timis (la 20.08) si Vrancea (la 09.09).

Conform informatiilor comunicate public de autoritatile germane, toate persoanele, indiferent de cetatenie, care intra in Republica Federala Germania dupa ce s-au aflat intr-una din „zonele de risc“ oricand in ultimele 14 zile inainte de sosire sunt obligate sa efectueze autoizolarea la domiciliu sau in alte spatii de cazare adecvate pentru o perioada de 14 zile de la sosire.

De la aceasta obligativitate exista doua exceptii.

Prima exceptie se aplica in cazul persoanelor care prezinta un test biologic molecular pentru COVID -19 cu rezultat negativ efectuat cu cel mult 48 de ore anterior intrarii in Germania, printr-un certificat medical tradus in limbile germana sau engleza care trebuie pastrat cel putin 14 zile dupa intrare.

Cea de-a doua exceptie se aplica persoanelor care pot sa efectueze testul in cel mult 72 de ore de la sosirea pe teritoriul Republicii Federale Germania, cu obligatia de a respecta strict autoizolarea la domiciliu pana la comunicarea rezultatului negativ al testarii.

Testarea se poate efectua gratuit direct pe aeroport, la medicul de familie ori la autoritatile locale de sanatate, mai multe informatii putand fi obtinute la linia telefonica dedicata 116 117.

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register