f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Emiratele-Arabe-Unite-Covid-19

Conditii de calatorie Emiratele Arabe Unite – septembrie 2020

Emiratele Arabe Unite – RESTRICTII DE INTRARE PE TERITORIUL NATIONAL – actualizare  29 august 2020  – Test COVID

In Emiratul Dubai, din data de 7 iulie 2020, s-au deschis zborurile dus-intors, inclusiv pentru turisti.

Zborurile se vor efectua doar daca se inregistreaza un numar minim de pasageri, in caz contrar, companiile aeriene anuland sau reprogramand zborurile cu o informare prealabila.

Intrarea cetatenilor straini, in scop turistic, este permisa doar in Emiratul Dubai.

Incepand cu data de 1 august 2020, este obligatorie efectuarea unui test molecular pentru infectia cu COVID-19 (tip PCR), cu cel mult 96 de ore inainte de sosirea in Emiratele Arabe Unite, inclusiv de catre persoanele care tranziteaza acest stat.

Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza.

Pasagerii care indeplinesc conditiile pentru revenirea in Emiratele Arabe Unite trebuie sa efectueze un examen medical si sa prezinte un certificat eliberat de unul dintre centrele medicale aprobate de autoritatile emirateze competente, pentru a se asigura ca nu sunt infectati cu COVID-19.

Autoritatile medicale de stat pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.

Conform informatiilor primite de la autoritatile emirateze, lista cu centrele medicale agreate pentru testare PCR COVID-19 este disponibila pe website-urile companiilor aeriene si pasagerii au obligatia sa verifice inainte de achizitionarea biletului de avion.

Certificatele de testare PCR COVID-19 cu rezultat negativ, emise de laboratoarele acreditate de guvernele tarilor de origine, vor fi acceptate de EAU; pentru a asigura credibilitatea rezultatelor acestor laboratoare, in cazurile in care exista diferente majore intre aceste rezultate si testele din EAU, autoritatile locale vor informa companiile aeriene sa nu mai accepte testele de la ,,laboratoarele care nu sunt de incredere”.

De asemenea, toate companiile aeriene au obligatia de a publica pe paginile oficiale de internet centrele de testare moleculara pentru COVID-19 (tip PCR) din Romania, agreate de autoritatile emirateze, si iar pasagerii au obligatia de a verifica aceste liste.

Link-uri utile:

Din data de 1 august 2020, conform deciziei comune a NCEMA (Autoritatea Nationala pentru Situatii de Criza si de Management a Dezastrelor) si a Ministerului Afacerilor Externe si Cooperarii Internationale din EAU, toti pasagerii care calatoresc din Emiratele Arabe Unite catre tarile Uniunii Europene si Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, precum si catre tarile care au drept conditie de intrare efectuarea testului molecular tip PCR, trebuie sa prezinte teste negative la imbarcare.

Exceptii de la obligativitatea efectuarii testului molecular pentru infectia cu COVID-19 (tip PCR), cu valabilitate de 96 de ore, solicitat la intrarea si iesirea in/din Emiratele Arabe Unite:

  • Copiii sub 12 ani sunt exceptati de la efectuarea testului molecular negativ (tip PCR);
  • Persoanele cu dizabilitati moderate sau severe pot fi exceptate de la efectuarea testului molecular (tip PCR).

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register