f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Lisabona

Citybreak Lisabona

„Lisabona are o calitate teatrala naiva care incanta si captiveaza, insa noaptea este un oras de basm, coborand peste terasele luminate pana la mare, ca o femeie in haine festive care coboara in intampinarea iubitului ei intunecat“ – Erich Maria Remarque

Daca visezi la urmatoarea calatorie in Europa descopera  Lisabona, un oras istoric plin de povesti de povestit, unde soarele straluceste 290 de zile pe an si temperatura scade rar sub 15°C.

Lisabona este capitala Portugaliei si centrul unei zone polivalente care apeleaza la gusturi si simturi diferite.

Un oras in care va simtiti in siguranta ratacind ziua sau noaptea, unde bucataria este dedicata crearii a peste o mie de modalitati de a gati ( renumita specialitate  bacalhau (cod) nu trebuie rata)  si unde veti gasi hoteluri si restaurante care sa se potriveasca fiecarui gust, buget si cerinte..

Descoperiti  in Lisabona, un oras plin de autenticitate, unde obiceiurile vechi si istoria antica se impletesc cu divertisment cultural si inovatie hi-tech. Lisabona este un oras  fara varsta. Lisabona iubeste compania oricarei varste.

Fado este o alta expresie a ceea ce este sa fie portughez a ceea ce inseamna Lisabona.

Puteti  auzi noaptea intr-o casa fado sau intr-un cartier traditional. Dar, mergeti, de asemenea, la barurile pline de viata si cluburile de noapte, pentru a gasi  si alte tipuri de muzica. De la reggae la muzica africana, new wave, indie sau electronic, exista o mare diversitate de sunete si medii, dar toate sunt scuze bune pentru a bea si a dansa noaptea.

La urma urmei, Lisabona este renumita pentru ospitalitate si pentru modul in care ii intampina pe vizitatori.

Perioada  05 septembrie – 8 septembrie  4 zile/3 nopti 

Typical Santa Caterina By Homing  3 * –  de la  500 euro/persoana /sejur

Tariful include: 3 nopti cazare  in  camera dubla  (hotelul specificat sau similar ), transport avion cursa direct Bucuresti Lisabona Bucuresti, bagaj mina de 10 kg.

Tariful nu include: mic dejun, transfer aeroport hotel aeroport ( se poate oferi la cerere contracost) taxa de statiunie ( se achita direct la receptive in momentul sosirii ), alte servicii neincluse la tariful include.

Vincci Baixa   4 * –  de la  570 euro/persoana /sejur

Tariful include: 3 nopti cazare  in  camera dubla  (hotelul specificat sau similar), mic dejun inclus, transport avion cursa direct Bucuresti Lisabona Bucuresti, bagaj mina de 10 kg.

Tariful nu include: transfer aeroport hotel aeroport (se poate oferi la cerere contracost) taxa de statiunie (se achita direct la receptie in momentul sosirii ), alte servicii neincluse.

La cerere se pot oferi si alte perioade  de sejur

In cazul in care va transmitem doar oferte (nu rezervari confirmate) tarifele date sunt provizorii.
Disponibilitatile difera in functie de data si momentul rezervarii.
Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele modificari datorate companiilor aeriene.

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register