Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Geneva

Citybreak Geneva

GENEVA – incorporat intre varfurile alpine din apropiere si terenul deluros din Jura, orasul unde  se vorbeste franceza  se afla in golful unde Rhone paraseste Lacul Geneva.

Geneva, franceza Genève, germana Genf, italiana Ginevra- unul dintre cele mai cosmopolite orase europene,

Cu traditia sa umanitara si flerul cosmopolit, scaunul european al ONU si sediul Crucii Rosii este cunoscut drept „capitala pacii”.

Simbolul „celei mai mici metropole din lume” este „Jet d’eau” – o fantana cu un jet de apa inaltime de 140 de metri la periferia lacului Geneva.

Cheile, promenadele de pe malul lacului, nenumarate parcuri, strazi laterale pline de viata in orasul vechi si magazine elegante invita oaspetii sa se plimbe si sa  admire frumusetea locului.

Perioada  4 sep – 7 sep  2020 – 4 zile / 3 nopti

IBIS GENEVE CENTRE LAC – de la  422 euro /  persoana/sejur

Hotel categorie 3* se afla in districtul Paquis din Geneva, la 1,6 km de Jet d’Eau. Oferta  WiFi gratuit, mic dejun tip bufe, camera modern,receptive deschisa non stop

La mica distanta de hotel se afla Biroul Natiunilor Unite de la Geneva si  Catedrala Sf. Petru (ca 2,5km)

Tariful include: 3 nopti cazare in camera dubla  (hotelul specificat sau similar), mic dejun inclus, transport avion cursa direct Bucuresti Geneva Bucuresti, bagaj mina de 10 kg.

Tariful nu include: transfer aeroport hotel aeroport (se poate oferi la cerere contracost) taxa de statiunie (se achita direct la receptie in momentul sosirii ), alte servicii neincluse la tariful include,

INTERNATIONAL & TERMINUS HOTEL  – de la  385 euro / persoana / sejur

Situat la doar 80 de metri de gara Cornavin din Geneva, gara fiind deservita  de toate traseele majore de  autobus m tren spre  aeroport.  Acest hotel de 3 stele se afla la o plimbare de 10 minute de centrul orasului si de Lacul Geneva. Hotelul Terminus are o receptie non stop  iar restaurantul La Veranda serveste preparate din bucataria elvetiana, italiana si internationala.

Tariful include: 3 nopti cazare  in  camera dubla  (hotelul specificat sau similar ), mic dejun inclus, transport avion cursa direct Bucuresti Geneva Bucuresti, bagaj mina de 10 kg.

Tariful nu include: transfer aeroport hotel aeroport (se poate oferi la cerere contracost) taxa de statiunie (se achita direct la receptie in momentul sosirii), alte servicii neincluse.

La cerere se pot oferi si alte perioade de sejur.

In cazul in care va transmitem doar oferte (nu rezervari confirmate) tarifele date sunt provizorii.
Disponibilitatile difera in functie de data si momentul rezervarii.
Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele modificari datorate companiilor aeriene.

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register