f

GIRO DEL MONDO TRAVEL este o agentie  de turism cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a adunat intr-un timp foarte scurt  numerosi clienti atit persoane fizice  cit si persoane juridice  datorita  modului de  lucru,  datorita promtitudinii   raspunsului la cererile  clientilor , datorita  tarifelor  practicate , avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.

Suntem si pe
TOP
summertime-background
Giro del Mondo Travel

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Amsterdam

Citybreak Amsterdam

*Unii turisti considera ca Amsterdam este un oras al pacatului, dar, intr-adevar, este un oras al libertatii. Si in libertate, majoritatea oamenilor gasesc pacatul*- John Green

Vizitati renumita capitala a Olandei din secolul al XVII-lea. Bucurati-va de cladirile istorice, de muzeele frumoase si de atmosfera placuta.

Mergeti pentru o excursie cu barca pe canale, plimbati-va prin Vondelpark si mergeti la cumparaturi in orasul interior.

Te-ai intrebat vreodata de ce Amsterdam se numeste Amsterdam? Sau cate biciclete sunt de fapt prezente in oras?

Amsterdam este un oras unic, descoperiti-l!

Perioada 03 sep – 06 sep 4 zile/3 nopti  sau 10 sep – 13 sep 2020

THE ED AMSTERDAM   3 * –  de la  385 euro/persoana/sejur

The ED Amsterdam,hotel categorie 3 *,  cu o pozitie centrala la  700 de metri de Rijksmuseum si la 1,2 km de Piata de flori si la  350m de  Leidseplein.  Hotelul dispune de restaurant, receptie deschisa nonstop si WiFi gratuit.

Tariful include: 3 nopti cazare  in  camera dubla  (hotelul specificat sau similar), transport avion cursa direct Bucuresti Amsterdam Bucuresti, bagaj mina de 10 kg.

Tariful nu include: mic dejun, transfer aeroport hotel aeroport (se poate oferi la cerere contracost) taxa de statiunie (se achita direct la receptive in momentul sosirii ), alte servicii neincluse.

BILDERBERG JAN LUYKEN AMSTERDAM   4 * –  de la  450 euro/persoana /sejur

Hotelul Bilderberg Jan Luyken este gazduit in mai multe vile din secolul al XIX-lea, in Cartierul Muzeelor, vizavi de Rijksmuseum si Muzeul Van Gogh. Acesta ofera camere de designer moderne si facilitati de wellness.

Leidseplein  ofera o gama larga de baruri si cafenele la moda, cinematografe si teatre si se afla la 700 de metri de Bilderberg Jan Luyken. Renumita artera comerciala PC Hooftstraat si animatul parc Vondel sunt imediata vecinatate a hotelului.

Tariful include: 3 nopti cazare  in  camera dubla  (hotelul specificat sau similar ), transport avion cursa direct Bucuresti Lisabona Bucuresti, bagaj mina de 10 kg.

Tariful nu include: transfer aeroport hotel aeroport ( se poate oferi la cerere contracost); mic dejun, taxa de statiune ( se achita direct la receptie in momentul sosirii ), alte servicii neincluse.

La cerere se pot oferi si alte perioade de sejur.

In cazul in care va transmitem doar oferte (nu rezervari confirmate) tarifele date sunt provizorii.
Disponibilitatile difera in functie de data si momentul rezervarii.
Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele modificari datorate companiilor aeriene.

Foto credit www.pexels.com

You don't have permission to register