Suntem si pe
TOP
summertime-background

Giro del Mondo Travel | Turism personalizat

Creta-giro-del-mondo

Am ales Creta

Dupa 7 vacante petrecute pe tarumurile grecesti, anul acesta in septembrie ne-am hotarat ca vom alege sa ne petrecem vacanta tot in Grecia. Si am ales Creta. Dupa cateva cautari pe internet ne-am hotarat ca trebuie sa ne gasim cazarea undeva in nord-vestul insulei unde avem posibilitatea sa vedem cele mai frumoase plaje ale insulei; iar cea mai buna optiune ne-a gasit-o dna Simona. care ne-a ajutat din prima clipa. Hotelurile din oferta agentiei erau aproape de plaja, cu mese incluse, exact ce ne doream, asa ca dupa cateva saptamani aterizam deja pe aeroportul din Chania si ne indreptam spre statiunea Maleme catre hotelul Bella Pais.

Cele 7 zile de sejur in insula lui Zorba au fost planificate inca din prima zi pentru a ne putea bucura si a vizita cat mai multe locuri ale insulei.

Sfaturi pentru cei ce doresc sa viziteze insula:

  • neaparat sa inchiriati o masina (pe noi ne-au ajutat cei de hotel, dar in statiune erau 2 centre de inchiriere); transportul local este foarte bun dar doar pentru statiunile mari iar cele mai frumoase locuri sunt greu accesibile;
  • de neratat centrul vechi Chania si portul venetian unde se poate merge cu trasura sau se pot cumpara suveniruri;
  • ca plaje pot enumera favoritele noastre: Laguna si plaja Balos (nu putem descrie in cuvinte frumusetea zecilor de nuante de albastru ale marii) ; plaja Falassarna, plaja Elaffonisi, si plaja Stavros unde s-a filmat filmul Zorba Grecul;
  • tavernele locale din munti care ofera mancare cretana traditionala excelenta.

 La final dorim sa transmitem aprecierile noastre agentiei Giro Del Mondo pentru asigurarea bunei desfasurari a sejurului de vis petrecut in Creta.

You don't have permission to register