search:Oferte


OFERTE VACANTA DE IARNA

   SKI IN AUSTRIA

 Austria isi asteapta turistii in fiecare iarna cu bratele deskise. Partiile intinse si excelent pregatite, instalatiile de cablu ultramoderne, barurile Apres Ski cu o atmosfera ce nu poate fi uitata prea usor, sunt doar cateva din zecile de motive pentru care Austria ramane in topul preferintelor skiorilor.


   SKI IN AUSTRIA

 AUSTRIA - este destinatia ideala pentru a-ti petrece vacanta de iarna la schi, cu aproximativ 22.000 de kilometri de partie si circa 800 de statiuni montane de schi si snowboard. Austria este renumita pentru statiunile sale pitoresti, servicii ireprosabile, instalatii de cablu ultramoderne, sunt doar cateva din zecile de motive pentru care Austria este destinatia preferata a schiorilor...


   SKI IN AUSTRIA - DIFERITE DESTINATII

 Austria este destinatia ideala pentru a-ti petrece vacanta de iarna la schi, cu aproximativ 22.000 de kilometri de partie si circa 800 de statiuni montane de schi si snowboard. Austria este renumita pentru statiunile sale pitoresti, servicii ireprosabile, instalatii de cablu ultramoderne, sunt doar cateva din zecile de motive pentru care Austria este destinatia preferata a schiorilor. O vacanta de iarna in Austria va ofera schi de clasa mondiala, petrecerile apres ski si viata de noapte activa au transformat Austria intr-un loc de intalnire al oamenilor din toate colturile lumii.


   BANSKO - SKI IN MUNTII PIRIN

 Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est. ORASUL BANSKO este situat la 925 m altitudine, iar zona de ski se intinde intre 2.000 si 2.600 m altitudine. Muntele Pirin are un character predominant alpin, iar varful cel mai inalt este Vihren – 2914m. ( mai inalt decat Vf Moldoveanu din Carpatii Romanesti ) Partiile de ski sunt situate in doua centre principale: Chalin Valog (1.100 – 1.600 m) si Shiligarnika (1.700 – 2.500 m). Aceste 2 zone se afla la aproximativ 10 km in susul orasului, pe coastele nordice ale muntelui Pirin si sunt usor accesibile (25 min. cu telecabina din Bansko). Lungimea totala a partiilor este de 65 km (reamintim ca nici o statiune de ski din Romania nu totalizeaza o astfel de lungime a partiilor ). Partiile din statiune sunt variate si se potrivesc oricarui tip de schior.Iubitorii de snowboard se pot bucura de primul parc de distractii din Balcani, unde vin turisti din lumea intreaga, manati de pasiunea sporturilor extreme. Atat schiorii cat si iubitorii de snowboard pot participa zilnic la diferite concursuri organizate pe partia noua din Shiligarnika. Urcarea pe partii le este asigurata turistilor de 8 telecabine Dopplemayer cu scaune, 4 telescaune Dopplemayer, 3 telescaune Poma, 7 teleschiuri si 10 teleschiuri pentru copii.


   BOROVETS - VACANTA DE IARNA LA SKI

 Daca ai in plan sa iti petreci un sejur la munte destul de aproape de casa, intr-un mediu primitor, atunci pe lista trebuie sa intre statiunea Borovets. Aceasta este cea mai veche statiune montana din Bulgaria, creandu-si o reputatie foarte buna si pe plan international, datorita faptului ca a fost de doua ori gaza a doua mari evenimente mondiale, si anume Cupa Mondiala de Schi Alpin si Campionatul Mondial de Biatlon (1993). Aici vei putea alege partii cu diferite dotari, partii pe care te vei simti bine de dimineata pana seara (unele chiar si pana noaptea – orele 22:00). Insa, din Borovets pornesc destul de multe trasee spre munti, astfel incat, cu echipamentul necesar si cu multa voi buna, vei putea pleca in drumetii pe munte. Incepatorii in alte schiatului vor putea lua lectii de schi de la profesionsti, iar cand de vor reintoarce acasa vor putea “zbura” pe partii. Prin Borovets veti gasi tot felul de restaurante, mai mici sau mai mari, insa la toate se va servi si mancare traditionala \"de -ti va lasa gura apa.\"
Pag.[ 1 ] 2  

Bannere