search:Oferte


OFERTE VACANTA DE IARNA

   AUSTRIA - O DESTINATIE PERFECTA PENTRU SKI

 AUSTRIA - este o destinatie perfecta pentru iubitorii sporturilor de iarna , este o destinatie unde zapada este garantata incepind cu luna decembrie si pina in martie...


   SKI IN AUSTRIA - INNSBRUCK

 AUSTRIA – IARNA - Descoperiți împreună cu noi comorile ascunse, lăsați-vă răsfățați la cel mai înalt nivel și participați la evenimente exclusive numai în Austria. Dorim să vă conducem într-o lume de poveste doar a voastră, unde toate dorințele pot deveni realitate. Țelul nostru este a vă oferi vacanța mult visată și ne dorim să îndrăgiți Austria încât să devină noua dvs. pasiune! Ischgl – Punctul de atracţie din Alpi Ischgl, metropola din Alpi, vă garantează prezenţa zăpezii din luna noiembrie până la începutul lunii mai şi este totodată şi cea mai mare regiune de schi a Austriei (peste 240 km


   BANSKO - DESTINATIE DE SKI

 BANSKO – BULGARIA - fiind una din cele mai moderne statiuni de ski din sud estul Europei, statiunea Bansko nu va dezamagi. Ca in fiecare an va asteapta cu oferte atractive si servcii de calitate .


   PAMPOROVO - BULGARIA - VACANTA DE IARNA

 PAMPOROVO este perla statiunilor montane din Bulgaria, situata in inima Muntilor Rhodopi, leaganul canteretului mitic Orpheus. Pamporovo se afla la o distanta de 260 km de Sofia, 85 km de Plovdiv si 15 km de Smolyan. Faimoasa pentru zilele cu soare, 120 la numar, doar in sezonul de schi. Pamporovo se bucura de titlul de cea mai insorita statiune din Bulgaria, totodata fiind si cea mai sudica statiune din Europa. Clima este una blanda, cu influente mediteraneene venite mai ales dinspre Marea Egee. Altitudinea statiunii este de 1650 m, cel mai inalt varf intalnindu-se la Snezhanka – 1926 m. Particularitatile si profilul muntilor din aceasta zona fac din Pamporovo o destinatie perfecta pentru incepatori, chiar daca exista bineinteles si partii pentru avansati. Pentru schiorii experti exista si partii de slalom urias. Partiile din Pamporovo ii impaca toti iubitorii sportului de iarna, partii de diferite nivele fiind intretinute corespunzator, avand si o partie extrem de dificila denumite “Peretele”. Majoritatea partiilor incep din varful muntelui unde este situata si turnul televiziunii. Deasemenea exista numeroase piste potrivite pentru iubitorii freestyle si snowboard. Peste 100 de instructori vorbitori de limbi de circulatie internationala, ii asteapta pe schiorii si snowboarderi incepatori sau avansati.


   KOPAONIK - SERBIA

 KOPAONIK – SERBIA - statiunea montana Kopaonik este cel mai mare centru de ski din Serbia si reprezinta una dintre cele mai populare si frumoase destinatii turistice, din această parte a Europei. Kopaonikare 200 de zile insorite pe an si 160 de zile cu zapada pe an. Statiunea Kopaonik are 62 de km de partii bine intretinute, pentru toate categoriile de schiori, de la incepatori pana la cei cu experiență. Trei pârtii sunt în conformitate cu standardele FIS, slalom, slalom urias, slalom super și ski alpin. Centrul de schi oferă parcul de snowboard iar safari este o provocare inafara de partiile amenajate, organizat pentru cei dornici de aventură. În plus 97% din zona de schi este acoperită cu zăpadă artificială făcând astfel posibil schiatul chiar și în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile.
 

Bannere